Új fém polcrendszer az állatorvosi rendelőben

Egyik cicámmal mentem vissza műtét utáni kontrollra, amikor észrevettem, hogy valami kicsit megváltozott az állatorvosi rendelőben. Azt már megszoktam, hogy a vizsgálatok alatt le kell fognom a bundás királynőt, különben kiszalad a világból, így már rutinosan tettem a dolgomat, még körbenézni is bőven volt időm. Ami egyből szemet szúrt, hogy lecserélték a berendezés egy részét. Az asszisztens elmagyarázta, hogy új fém polcrendszerre tettek szert az elmúlt hetekben, ugyanis a recepció és a váróterem felújítása után volt még rá keret. Meg amúgy is esedékes volt.

Ami elsőre feltűnt az új polcokon, hogy szinte ragyognak a sok gyógyszer, kenőcs, fecskendő, és egyéb gyógyászati eszköz alatt. Persze új dolgoknál ez nem annyira meglepő. Az asszisztens vidáman mesélte, hogy az új polcok rozsdamentes acélból készültek, így sokáig fogják bírni a gyűrődést. Ráadásul nem is volt sok teendőjük a polcokkal kapcsolatban, ugyanis miután rátaláltak a Racking Log oldalára, és felvették a céggel a kapcsolatot, már minden könnyen ment. A helyszíni felmérés után kaptak egy kedvező árajánlatot és egy könnyen értelmezhető tervet a munkálatokkal kapcsolatban. A polcok telepítése is hamar megtörtént, így nem okozott nekik ez a kis változás túl nagy fennakadást.

Mivel ezek a kontroll-látogatások rövidek, és hosszú a várakozók sora, nem jutott idő komolyabban átbeszélni a témát, de nekem már ez is egy kellemes meglepetés volt, hogy kedvenc állatorvosi rendelőm új fém polcrendszerre tett szert.