Nyáron is kellemes hűvösben az állatorvosnál

Nagy várokozásokkal teli napokon vagyunk túl, nem tudtuk, hogy hogyan tudunk majd együtt élni és létezni az új kis jövevényünkkel. Tervezgettük, hogy hova rakjuk a kis fekhelyét, milyen játékot és kis tápot vegyünk neki, ami elősegíti az egészséges testi és szellemi fejlődését, hogy aktív életet tudjon élni. És végre eljött a várva várt nap, megérkezett családunkba a 6 hetes vizsla fiúcska, Kendu. Mindenki nagy szeretettel és féltéssel fogadta az apró, kis kutyát. Amikor a tenyésztőtől elhoztuk, csak egy féreg hajtást kapott. Ezért fel kellett keresni egy állatorvost, aki a kötelező oltásokat és egy újabb féreghajtásra alkalmas gyógyszert ad számára.

Egy nagyon jó hírű szakembert választottunk, akiről kutyás ismerőseink csak jó, pozitív szavakkal beszéltek.

Amint beléptünk az újonnan kialakított váróterembe, a recepciós lányok várakozásra szólítottak fel minket, és helyet kínáltak, amíg a doktor úr végez az előttünk lévő páciensével.
Mivel először jártunk a rendelőben érdeklődtem, hogy mi a vizsgálat mente, nagyon kedvesen válaszoltak minden kérdésemre. Megemlítettem, hogy milyen színvonalas, új a rendelő, a recepciósok helyeseltek és elmesélték, hogy fél éve működik ebben az épületben a rendelés. Idén tavasszal ők intézték, hogy az állatok és gazdáik is a nyári forróságban is kellemesen hűtött, klimatizált helyen várakozhassanak és gyógyuljanak.

 

Felvázolták, hogy és miképpen intézték ezt a klíma beszerzést szereléssel. Interneten keresztül tájékozódtak, hogy a klíma árak szerelésselmilyen árkategóriában mozognak. Illetve arról, hogy az állatokra tekintettel legyenek, ne legyen túl nagy hangja a klímaberendezésnek. Erre a legalkalmasabbnak vélték, hogy egy inverteres klímát szerezzenek be. Ez a klímafajta, sokkal csendesebb és energiatakarékosabb, mivel olyan technológiával dolgozik, a normál, hagyományos klímákkal ellentétben, szinte ki sem kapcsol. Egy állandó menő állapottal jellemezték működését, ami halkabb egy folyton ki, be kapcsolásnál. Ezáltal az állatokra nem jön nagy behatással, hirtelen egy hideg fuvallat, és a bekapcsolás sem jár zajjal, amitől esetlegesen az amúgy is beteg, félve érkező pácienseik megijedhetnének.

 

A recepciósok elmondták, hogy a cégnek mennyire modern honlapja van, lehetőségük volt kikalkulálni, mennyit fog fogyasztani az általuk választott termék, mint energiát és mint, hogy mennyi lesz ezáltal a fizetendő összeg az energia fogyasztás miatt. Árajánlatot kértek és kaptak is záros hátáridőn belül. Mivel éppen tavasz elején rendelték meg, éppen időben, még a nagy meleg előtt, még nem volt túlterhelve a cég. Ha főszezonban tennék ezt valószínűleg 3 – 4 hetes várakozási időt kellett volna várniuk. Mivel lehetőség volt arra, hogy nem csak a klímát rendelik meg, ha nem a felszerelést és a beüzemelést, sokkal egyszerűbb és praktikusabb megoldásnak látták ezt. Mivel a cég emberei sokkal jobban ismerhetik a saját terméküket. Így hát az árajánlatot a klíma árakkal és beszereléssel kérték.

Azért is választották ezt az alternatívát, mivel ma Magyarországon szigorúan szabályozva van, hogy csak szakember szerelhet fel klímaberendezést. Ezért is választották azt a lehetőséget, hogy a klíma árakat beszereléssel kérik, mert megkímélték magukat a felesleges utánajárástól, hogy egy jó szakembert találjanak, aki az adott időpontban szabaddá is tudja tenni magát, amikor megérkezik az általuk megrendelt klíma.

Mivel online kérték az árajánlatot, megkímélték magukat attól is, hogy feleslegesen járjanak a klímaberendezés forgalmazó boltokba, amelyek nem biztosítanak szakembert a választott termék beszereléséhez.
Az árajánlat kérést követően, mely kedvező klíma árakat tartalmazott beszereléssel feltüntetve. Megérkeztek a szakemberek a rendelőbe felmérni, hogy a választott termék, megfelel – e az adott szobák lehűtésére és felmérték, hány méter huzal és cső szükséges, magához a beüzemeléshez. Amin nagyon meglepődtek a recepciós lányok, hogy ez kiszállás, amivel a felmérték rendelőjüket, hogy az adott készülék, megfelelően tud majd működni, plusz költséggel nem járt, díjtalan volt. Ellenben nagyon szükséges, hogy helyesen le tudják hűteni és ha szükséges télen a fűtéshez is hozzá tudjon segíteni a készülék.

A felmérés után, gyorsan beszerelték a készüléket, mely azóta is hibátlanul működik. A kisállattal rendelkezők és a kisállatok számára is komfortos érzetet biztosít a nyári melegben, amíg a rendelőben tartózkodnak. Ez mi is megtapasztaltuk Kenduval.