Jajj nekem! Jövő hónapban fogorvoshoz megyek

Egy orvosnak nagyon érdekes élmény, amikor neki van szüksége másik orvos segítségére. Igaz, hogy én állatokkal foglalkozom, de mégis furcsa érzés, hogy nekem kell mástól egészség ügyben segítséget kérnem. Különlegesen érdekes, hogy van olyan orvos, akitől „félek”. Szerintem senki nem lepődik meg, ha elárulom, hogy ez nem más, mint a fogorvos. Nem kis energia befektetés, mire nekidurálom magam, hogy elmenjek, és megnézessem a fogaimat. Hogy miért van, azt nem tudom. Nem emlékszem, hogy rossz élményem lenne, hogy valaha is egy kicsivel jobban fájt volna a kezelés, mint ami normális. Egyszerűen valószínűleg a szokásos okokról lehet szó: sztereotípia.

Na, lényeg a lényeg, megkaptam egy nagyon jó doktor elérhetőségét, a feleségem szerezte nekem. Állami orvoshoz nem szeretek járni, de ezen a területen magánorvosból is nagyon sok van, így ajánlás után választottunk. Nem, mint ha én nagyon szerettem volna elmenni, de mivel már rég ót hiányzik a jobb alsó ötösöm, és a feleségem azt olvasta, hogy időben pótolni kell, mert problémákat, deformitást okozhat a fog hiánya, belementem, hogy megcsináltassuk. Persze, mikor megláttam a fog implantátum árakat, lábon kihordtam egy szívinfarktust, de a feleségem megmutatta a választott klinika árlistáját és ott azért azt tapasztaltam, hogy az árak valamelyest szolidabbak, ez is motivált, hogy éljek a lehetőséggel.

Jövő hónap tizedikére kaptam időpontot. Addig gyűjtöm az erőt és igyekszem nem pánikolni. Hazudnék, ha azt mondanám, nem jutott eszembe, hogy kitalálok valamit, ami miatt kimaradhatna ez a kezelés, de nem lenne tisztességes, se a feleségemmel, se a dokival szemben.

És el kell mondanom, hogy amióta a naptárban díszeleg az időpontom, sokkal türelmesebb vagyok az állatokkal is. Már kezdem érteni, mit éreznek, mikor ide hozzák őket, és én meg a gazdi hiába tudjuk, hogy ez az ő javukat szolgálja, ők mégis félnek. Valahogy ugyan így érzem magam én is ezzel kapcsolatban.

A feleségem ráadásul rám parancsolt, hogy a félelmemet leplezzem, mert nem szeretné, ha a gyerekekben is irreális félelem alakulna ki az orvosokkal szemben. Mert mi riaszthatna meg jobban, mint ha az orvos is fél az orvostól.

Szóval várjuk együtt a jövő hónap tizedikét, addig is a fog implantátum árak nézegetésével terelem el a figyelmem, mert itt ezek tényleg nagyon kedvezőek.fog implantátum árak