Állatorvos után konyhabútor mustrán

rendelőA feleségemnek és nekem van egy németjuhászunk, de sajnos most megbetegedett, ezért elvittük az állatorvoshoz, akihez mindig vittük Morcit, a kutyust. Amikor odaértünk, láttuk, hogy nyílt egy bútoráruház közvetlen az állatorvosi rendelő mellett. Előtte nem volt már időnk benézni, viszont utána megnéztük, hogy mégis milyen üzlet nyílt. Éppen konyhafelújítás közepette vagyunk, ezért új konyhabútor beszerzése is aktuális. Ugyan még nincsen konkrét ötletünk, hogy maga a konyhabútor milyen legyen, de úgy gondoltuk, hogy majd most lesz ihletünk, tudunk terveket és ötleteket gyártani. Nem volt nagy az üzlet, csupán 6-7 konyhabútor konstrukció volt kiállítva. Egyik se volt igazán nekünk való, de mégis mindegyikben volt valami különleges, ezért úgy gondoltuk, biztos egy nekünk tetsző, szintén különleges konyhabútort is tudnának ajánlani. Odajött hozzánk egy ott dolgozó úr, hogy megkérdezze tőlünk, tud-e valamiben segíteni. Elmeséltük neki, hogy mik a terveink és mondta, hogy ad nekünk egy katalógust, amiben a többi konyhabútor variáció is benne van, nem csak azt láthatjuk, amiket kiállítottak. Azért ezek voltak kiállítva, mert ez a 6-7 konyhabútor konstrukció a leginkább népszerű.

Miután átnéztük tüzetesen a katalógust, a vége fele találtunk is egy hozzánk nagyon illő összeállítást. Éppen akciós is volt, ezért megérdeklődtük, hogy mi hogy megy náluk. Elmondtak mindent töviről hegyire, és meg kell mondanom, nagyon korrekt céggel volt dolgunk! Nem haboztunk, megrendeltük ezt a típusú konyhabútort, megbeszéltük a méreteket is és jelenleg épp várjuk a konyhabútorunkat. Azonnal el is újságoltuk a barátainknak ezt a remek hírt, majd ők is felkeresték a céget és különböző bútorokat vásároltak is már tőlük.

Jobban belegondolva, Morci miatt lett új konyhabútorunk, mert ha nem betegszik meg, akkor valószínűleg nem is megyünk arra a környékre. Szerencsére nem volt semmi komoly baja. Azóta is hálálkodunk a kis kutyusunknak, hogy elvezetett minket a lehető leginkább kedvező árú és a lehető legjobb konyhabútorunk lelőhelyéhez. Mi hiszünk a sorsban, így ezt is sorsszerűnek gondoljuk.