A praktikus testvér babakocsi szettel mindenhova eljutunk segítség nélkül

Nagyon sokan széles mosollyal csodálnak meg minket az utcán, tudniillik az iker kisfiaim egy szép, modern testvér babakocsiban közlekednek mindenhova. Imádjuk ezt az üde zöld-szürke színkombinációjú Dorjan Danny sport testvér babakocsi szettet, mert hihetetlenül praktikus, kényelmes és nagyon dekoratív is. Ezt a testvér babakocsi szettet egy webshopból rendeltünk, amit az interneten találtam meg, amikor kifejezetten iker babák számára kerestem babakocsit. Azelőtt két különálló kocsiban hordtuk az ikreket, de azokat csak akkor tudtuk használni, amikor a férjemmel mindketten vittük valahova a babákat, mert egyedül nem tudok két babakocsit tolni egyszerre.

Emiatt nagyon örültem, amikor megtaláltam ezt az oldalt, mert azelőtt sehol nem láttam egy helyen ennyi mutatós, magas minőségű testvér babakocsi szettet. Ezen az oldalon rengetegféle multifunkciós babakocsit lehet vásárolni, mindenki megtalálhatja az ízlésének és igényeinek megfelelő darabot. Színben, dizájnban nagyon változatosak, viszont a funkciója és teljesítménye mindnek ugyanolyan praktikus és megbízható. A mi Dorjan babakocsink a babakocsik.hu oldalról nagyon hamar megérkezett a rendelés után. A házhozszállítás opciót választottuk, tudniillik ingyen kiszállították házhoz a terméket, és így nem kellett pluszban ráfizetnünk és nem is ment el időnk azzal, hogy mi mentünk el érte.

A Dorjan sport testvér babakocsi összehajtható váza nagyon könnyű és egyszerűen kezelhető. Az állítható magasságú tolókar öko-bőrből készült, ami nagyon kényelmes és nem kezdi ki a kezünk bőrét. A mózeskosarak, a sport ülőrészek és az autós hordozók egy mozdulattal felszerelhetőek a vázra. Ezek a tartozékok ráadásul menetiránnyal szemben, és azzal ellentétesen is feltehetők. Nagyon praktikusak az autós hordozók, mert ha hosszabb távra megyünk, egyszerűen csak betesszük őket a kocsiba, a babakocsi vázát pedig a csomagtartóba, és megérkezéskor csak összeszereljük, nem kell külön autósüléseket venni. A mózeskosár önmagában is használható, a fogókar nagyon kényelmes, és ha arra van szükség, le is lehet szerelni a kosárról.

A férjem minden nap irodai munkaidőben dolgozik, úgyhogy az egész napot egyedül töltöm a kicsikkel. Van egy 5 éves kutyánk, Berci, aki szerencsére egy nagyon jól nevelt, gyerekszerető Golden retriever, és úgy vigyáz a gyerekekre, mint a szeme fényére. Így hát minden hétköznap négyen vagyunk otthon. Nem mindig könnyű a babákkal, amikor mindketten egyszerre éhesek és igyekszem minél gyorsabban kielégíteni mindkettejük igényeit, ezen kívül szerencsére nem történt még semmi komolyabb baj, minden problémát tudtam eddig orvosolni.

Egyik nap azonban észrevettem, hogy a kutyusunk egész nap nem eszik, száraz az orra és csak búsan fekszik a helyén. Megijedtem, hogy biztosan megbetegedett, úgy éreztem, hogy lázas, de féltem, hogy akár komolyabb baja is lehet. Mindig nagyon virgonc, jókedvű kutyus, borzasztó volt ilyen kedvetlennek és erőtlennek látni. Úgy döntöttem, hogy fogom a babákat, beteszem őket az iker babakocsiba és elvisszük Bercit az állatorvoshoz. Hála az égnek nincs olyan messze tőlünk az állatorvos, akihez a kezdetektől járunk, mióta Berci nálunk van. Nagyon rendes, alapos és precíz orvos, Berci is nagyon jóban van vele, nem fél tőle.

Bepakoltam a babakocsin lévő babatáskába a szükséges holmikat, cumikat, pelust, vizet, takarókat. Mivel lógott az eső lába, lenyitottam a praktikus esővédőket is. Betettem a babákat a kosarakba, hámot adtam a kuytusra és elindultunk. Szerencsére megúsztuk az esőt, bár nem mondom, hogy egyedül könnyű volt az utcán a dupla babakocsira és a kutyára is figyelni, bár mindhárman jól viselkedtek. Épségben elértük a rendelőt. Az állatorvos megállapította, hogy Berci elkapott valami vírust, amitől belázasodott. Írt fel neki egy gyógyszert és ellátott tanácsokkal, hogy hogyan ápoljuk, hogy minél előbb felépüljön.

Nagyon örülök, hogy megvettük ezt a testvér babakocsi szettet, különben fogalmam sincs, hogy vittem volna el egyedül Bercit az állatorvoshoz az ikrekkel. Így viszont nem csak ezt az incidenst tudtam megoldani, hanem ha napközben boltba kell menni, akkor sem kell plusz zacskót vagy táskát vinnem. Ezt a nagy bevásárlókosárnak köszönhetem, ami szintén a babakocsi szett tartozéka. Ez a babáknak egy sétával ér fel, mert a babakocsi nagyon jól manőverezhető, a kerekek masszívak és minden úthibának ellenállnak, így a gyerekek biztonságban és kényelmesen utaznak. A szellőztető ablak a mózeskosáron pedig biztosítja a friss levegő áramlását. Érthető szerintem, hogy miért szeretjük ennyire ezt a babakocsi szettet.